Asayiş »

Bolu D-100 Kara Yolunda Lüks Araç ve Cip Çarpıştı, 4 Kişi Yaralandı

Bolu'da meydana gelen trafik kazasında lüks otomobil ve cipin çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı.

Bolu'da, D-100 kara yolu Ankara istikametinde, Bolu İl Jandarma Komutanlığı önünde lüks bir otomobil ile cipin çarpışması sonucunda 4 kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre, Ersin Akay yönetimindeki 34 ERS 0** plakalı lüks otomobil, Hüseyin Doğan idaresindeki 14 DH 7** plakalı cip ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki araçta da yaralanmalar meydana geldi. Kaza anını gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri hızla sevk edildi. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırdı.

Ayrıca, kaza sonucu her iki araçta da ciddi hasar oluştu. Kaza anı, bir aracın güvenlik kamerasına yansıdı ve polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı. Kaza nedeniyle D-100 kara yolunun Ankara istikametinde trafik bir süre kontrollü olarak sağlandı. Olayla ilgili detayların ortaya çıkması için çalışmalar devam ediyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.