Yerel »

Eskişehir'de Güneşli Hava Nedeniyle Çarşıda Yoğun Kalabalık Oluştu

Eskişehir'de güneşli havanın tadını çıkaran vatandaşlar, çarşıya akın ederek yoğun kalabalık oluşturdu. Ramazan Bayramı'na yaklaşırken, mevsim normallerinin üstündeki sıcaklıklar, kent merkezindeki esnafın işlerini artırdı.

Eskişehir'de günlerdir beklenen güneşli hava, bahar mevsimini müjdeleyerek vatandaşların dışarı çıkmasına vesile oldu. Güneşin sıcak ışıkları altında, çarşıya gelen binlerce Eskişehirli, alışveriş yaparak hem sosyal yaşamı canlandırdı hem de esnafın yüzünü güldürdü. Çarşıda yürümekte zorlanan vatandaşlar, kalabalığın artmasıyla birlikte zaman zaman sıkıntı yaşadı. Hava sıcaklıklarının Ramazan Bayramı'na kadar artarak devam etmesi beklenirken, bu süreçte çarşıda yaşanan yoğunluk, hem alışveriş hem de sosyal etkileşim açısından önemli bir fırsat sundu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.