Adana'da Polisin 'Dur' İhtarına Uymayan Gençten İlginç Açıklamalar
Adana'da polisin 'dur' ihtarına uymayıp kaçan İbrahim Emir Yıldırımcan, otomobilini sakladığını belirterek, "Cezaevine girerim ama arabamı vermem" dedi. Genç, son dört ayda 15 kez ceza aldığını ve toplam ceza miktarının 250 bin lirayı bulduğunu ifade etti.
Adana'da, 23 yaşındaki İbrahim Emir Yıldırımcan, polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçtığı için aracının 6 ay trafikten men edildiğini açıkladı. Modifiye araç tutkunu olan genç, otomobilini gizlediğini belirterek, ceza almaktan kaçmak için farklı yöntemler denediğini ifade etti. Yıldırımcan, "Cezaların artmasına rağmen otomobilimden vazgeçmeyeceğim. Cezaevine girerim ama arabamı vermem. Bu benim için bir tutku" şeklinde konuştu.
Yıldırımcan, son dört ayda toplam 15 kez ceza aldığını ve bu cezaların toplam tutarının yaklaşık 250 bin lira olduğunu belirtti. "Polisten kaçmaktan, 'dur' ihtarına uymamaktan ve abartı egzoz kullanmaktan ceza alıyorum. Arabayı yapıyoruz ve bu iş için ciddi bir masraf yapıyoruz. Trafiğe çıkmamız yasak ama yine de çıkıyoruz. Son çare olarak kaçmak oldu" dedi.
Aracını Gizliyor
Yıldırımcan, polisin kendisini aradığını ve cezaevine düşme riskinin bulunduğunu belirtti. "Geçen gün otobanda kaçtığımda beni aradılar. 'Cezaevine düşersin' dediler. Aracımı uzak bir yere gönderdim ve evime birkaç gün gitmedim. Tutuklanmaktan korkmuyorum. Arabadan büyük keyif alıyorum" diye ekledi.
Aracına büyük çaba harcadığını vurgulayan Yıldırımcan, otomobil merakının çocuk yaşlarda başladığını ifade ederek, "14 yaşında araba işlerine girdim. Son bir yıldır yarış tutkum oldu. Bu benim için çok değerli bir tutku" dedi.