Denizli Merkezefendi'de Ramazan Bayramı İçin İndirimli Alışveriş Yapılıyor
Denizli Merkezefendi'de Ramazan Bayramı hazırlıkları kapsamında alışveriş merkezlerinde indirim kampanyaları büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Bayram öncesi şeker, çikolata ve et ürünlerinde cazip fiyatlar sunulması, vatandaşların alışveriş merkezlerine yoğun ilgi göstermesine neden oldu.
Denizli'de Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala, alışveriş merkezleri indirim kampanyaları ile dolup taşıyor. Ekonomik alışveriş yapmak isteyen Denizlililer, özellikle bayramın vazgeçilmezi olan şekerleme ve gıda maddeleri için marketlere akın etti. Ramazan ayı boyunca süren indirimli satış geleneği, bayram süresince de devam ettirilerek, hem taze meyve sebze reyonlarında hem de et ürünlerinde cazip fiyat avantajları sunuluyor. Müşterilerin yoğun ilgi göstermesiyle birlikte marketlerde uzun kuyruklar oluştu. Bayram sofralarını hazırlamak isteyen Denizlililer, bu fırsatları değerlendirmek için alışveriş merkezlerine akın etti.
Anpagross'tan Özel İndirimler
Anpagross Mağaza Müdürü Hakan Durmuş, Denizli halkının alışverişte kazanç sağlaması amacıyla çeşitli kampanyalar düzenlediklerini belirtti. Durmuş, "Denizli halkı için farklı bir değer katmaya geldik. Şeker grubunda piyasanın altında satış yapıyoruz. Manav reyonunda da büyük indirimler var. Ramazan festivali kapsamında başlattığımız kampanya, bayram festivali ile devam ediyor. Denizli halkının bayramını kutluyorum" dedi.
Vatandaşların Memnuniyeti
Bayram alışverişi için gelen Sedat Akar, Anpagross'un indirimlerinden memnun kaldığını ve özellikle şeker almak için geldiklerini ifade etti. Rıdvan Akar ise, "Bayram alışverişi için geldik. Anpagross markası Denizli halkı için güzel bir fırsat sundu. Fiyatlar uygun, herkes memnun" dedi. Yasemin Özdemir de fiyatların gayet uygun olduğunu belirterek, "Elimdeki şekerin kilosu 180 TL, bu fiyata iyi" diye konuştu.