İstanbul'dan Fenerbahçe ve Galatasaraylı İki Futbolcu Brezilya Milli Takımı’na Seçildi
Fenerbahçe kalecisi Ederson ve Galatasaraylı Gabriel Sara, Brezilya Milli Takımı’nın hazırlık kadrosuna davet edildi. Milli takım, 26 Mart'ta Fransa ve 1 Nisan'da Hırvatistan ile hazırlık maçları yapacak. Teknik direktör Carlo Ancelotti’nin belirlediği kadroda Ederson ve Sara'nın yanı sıra birçok önemli oyuncu da yer alıyor.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Brezilya Milli Takımı, liglere verilecek aranın ardından 2 hazırlık maçı planlıyor. İlk olarak 26 Mart'ta Fransa ile karşılaşacak olan ekip, ardından 1 Nisan'da Hırvatistan ile mücadele edecek. Bu süreçte takımın başında olan teknik direktör Carlo Ancelotti, kadroyu belirlerken oyuncuların son durumlarını göz önünde bulundurmuş durumda.
Fenerbahçe'nin kalecisi Ederson, kadroda yer alarak büyük bir başarı elde etti. Ayrıca Galatasaray'ın orta sahasında forma giyen Gabriel Sara da milli takıma çağrılan isimler arasında. Bu durum, her iki oyuncunun da performanslarının uluslararası alanda takdir edildiğini gösteriyor.
Brezilya Milli Takımı'nın kadrosunda yer alan diğer oyuncular ise şöyle sıralanıyor:
Kaleciler: Alisson, Bento, Ederson
Defans: Marquinhos, Magalhaes, Leo Pereira, Bremer, Ibanez, Wesley, Alex Sandro, Danilo, Douglas Santos
Orta saha: Casemiro, Fabinho, Andrey Santos, Danilo, Gabriel Sara
Forvet: Vinicius Junior, Raphinha, Gabriel Martinelli, Matheus Cunha, Luiz Henrique, Endrick, Igor Thiago, Rayan.