Asayiş »

BAE Abu Dabi'deki Shah Petrol Sahasında Dron Saldırısı Sonrası Yangın Çıktı

Birleşik Arap Emirlikleri'nde bulunan Shah petrol sahasında meydana gelen dron saldırısı sonucu yangın çıktı. Yangına ilişkin yetkililer, halkı resmi kaynaklardan bilgi almaya davet etti.

Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) Abu Dabi bölgesinde yer alan ve dünya çapında en büyük petrol sahaları arasında kabul edilen Shah sahasında, son günlerde artan gerilimler nedeniyle bir dron saldırısı gerçekleşti. Bu saldırı sonucunda meydana gelen yangın, bölgedeki enerji tesisleri için büyük bir tehdit oluşturuyor. Abu Dabi Medya Ofisi tarafından yapılan açıklamada, yerel yetkililerin yangına müdahale etmekte olduğu ve olayda herhangi bir yaralanmanın olmadığı bildirildi. Ayrıca, yetkililer, halkın yalnızca resmi kaynaklardan bilgi almasını ve asılsız haberlere itibar etmemesini önerdi. Yangının kontrol altına alınması için çalışmalara hız verilirken, yeni gelişmelerin zamanla halkla paylaşılacağı belirtildi. Bu tür saldırıların, bölgedeki güvenlik endişelerini artırdığı ve enerji arzında kesintilere yol açabileceği ifade ediliyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.