Asayiş »

Beyoğlu'nda Meydana Gelen Yangında 1 Yaşındaki Bebek Hayatını Kaybetti

Beyoğlu'nda sabah saatlerinde çıkan yangında 1 yaşındaki bebek hayatını kaybederken, 2 kişi yaralandı. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemedi.

Beyoğlu ilçesine bağlı Sururi Mehmet Efendi Mahallesi Ufak Köprü Sokak'ta, sabah saat 06:00 sıralarında 2 katlı bir binanın giriş katında yangın meydana geldi. Yangının sebebi henüz tespit edilememiştir. Mahalle sakinlerinin yoğun duman ve alevleri görmesi üzerine, olay yerine hemen polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, alevlere müdahale ederken, evin içinde bulunan 2 kişiyi kurtarmayı başardı. Ne yazık ki, 1 yaşındaki bebek alevlerin arasında kalarak hayatını kaybetti.

Yangın söndürüldükten sonra Olay Yeri İnceleme ekipleri bölgeye gelerek yangının çıktığı giriş katta detaylı bir inceleme başlattı. İncelemeler sırasında bebeğin cansız bedeni, incelenmek üzere Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam etmektedir.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.