Kültür Sanat »

Muğla Bodrum'da Açılan 'Akrom' Sergisi 20 Nisan 2026'ya Kadar Ziyarete Açık

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ve Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi iş birliğiyle düzenlenen 'Akrom' sergisi, 16 Mart Pazartesi günü sanatseverlerle buluştu.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bilim İletişimi Ofisi (MSKÜ BİO) ve Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından düzenlenen "Akrom" sergisi, 16 Mart Pazartesi günü Bilim ve Sanat Evi’nde açıldı. Açılış, MSKÜ Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Serginin küratörlüğünü üstlenen Dr. Öğr. Üyesi Nevin Yalçın Beldan, eserlerin Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyeleri tarafından üretildiğini belirtti.

Rektör Kaçar, sergiyi ziyaret ederek, Küratör Dr. Beldan’dan eserler hakkında bilgi aldı. Dr. Beldan, "Akrom" kelimesinin "renksizlik" anlamını taşıdığını ve eserlerin bu tema etrafında hazırlandığını ifade etti.

Öğrenciler ve sanatseverler tarafından yoğun ilgi gören sergi, 20 Nisan 2026 tarihine kadar Bilim ve Sanat Evi’nde ziyaret edilebilecek.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.