Güncel »

Trabzonlu İmam İsmet Akçin, ABD’de Teravih Sonrası 61 Şınav Çektiriyor

Amerika Birleşik Devletleri’nde görevli olan Trabzonlu imam İsmet Akçin, Ramazan ayında teravih namazı sonrası cemaatiyle birlikte 61 şınav çekmesiyle dikkat çekti. Bu ilginç uygulama, sosyal medyada geniş yankı buldu.

ABD'deki bir camide görev yapan imam İsmet Akçin'in, teravih namazından sonra cemaatiyle spor yapma anları sosyal medya platformlarında paylaşıldı. Videolarda imam, cemaatine birlikte şınav çekerken motive ediyor. Özellikle "61" sayısının seçilmesi, Trabzon'un plaka koduna bir gönderme olarak değerlendirildi.

Akçin, Trabzon kültürüne olan bağlılığını bu farklı uygulama ile göstermeyi amaçlıyor. Bazı sosyal medya kullanıcıları, bu etkinliği eğlenceli bulurken, bazıları ise şaşkınlıkla karşıladı. Görüntüler kısa sürede birçok paylaşım ve yorum aldı ve Ramazan ayındaki farklı etkinlikler arasında yerini aldı.

İmam Akçin'in, cemaatle kaynaşmayı artırmak ve sağlıklı yaşamı teşvik etmek amacıyla bu tür aktiviteleri düzenlediği öğrenildi. Bu uygulama, Ramazan ayında cemaatle olan ilişkileri güçlendirmeyi hedefliyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.