Güncel »

AJet, İstanbul'da Bayram ve Ara Tatil İçin 89 Ek Sefer Düzenleyecek.

AJet, okulların bir haftalık ara tatile girmesi ve Ramazan Bayramı dolayısıyla artan seyahat taleplerini karşılamak amacıyla 89 ek sefer düzenleyecek. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan 58, Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan ise 31 ek sefer gerçekleştirilecek.

AJet, okulların bir haftalık ara tatil dönemine girmesi ve Ramazan Bayramı sebebiyle artan seyahat taleplerini karşılamak için ek seferler planladığını duyurdu. Toplamda 89 ek sefer düzenlenecek olup, bunların 58'i İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan, 31'i ise Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan yapılacak.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan AJet Kurumsal İletişim İdaresi, "Okulların ara tatile girmesi ve Ramazan Bayramı dolayısıyla artan seyahat taleplerini karşılamak için ek seferler planladık. 22 Mart tarihine kadar İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı çıkışlı 58, Ankara Esenboğa Havalimanı çıkışlı 31 olmak üzere toplam 89 ek sefer düzenleyeceğiz" ifadesinde bulundu.

Bu ek seferler, yolcuların tatil döneminde rahat bir seyahat deneyimi yaşamalarını sağlamak amacıyla hayata geçirilmektedir. AJet, aynı zamanda yolcuların bilet alım işlemlerini kolaylaştırmak için çeşitli kampanyalar da sunmayı planlıyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.