Tokat'ta Ramazan Bayramı Öncesi Camilerde Temizlik Faaliyetleri Başladı
Tokat Belediyesi, Ramazan Bayramı’nda vatandaşların ibadetlerini daha temiz ortamda yapabilmeleri için camilerde kapsamlı bir temizlik çalışması başlattı.
Tokat Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesinde, vatandaşların ibadetlerini daha hijyenik ve huzurlu bir ortamda gerçekleştirebilmeleri amacıyla şehir genelinde camilerde kapsamlı bir temizlik çalışması başlattı. Belediye ekipleri, tüm camiler ve şadırvanları şampuanlı köpükle yıkayarak hijyen standartlarını yükseltmeyi hedefliyor. Özellikle yoğun olarak kullanılan alanlarda hijyenin en üst seviyeye çıkarılması amaçlanırken, cami avluları, abdesthaneler ve çevreleri detaylı bir biçimde temizleniyor. Ekipler, bayram öncesi vatandaşların gönül rahatlığıyla ibadet edebilmeleri için temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ayrıca, bu temizlik faaliyetlerinin bayram sonrasında da tüm ibadethanelerde devam edeceği ifade ediliyor.
Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, "Hemşehrilerimizin bayramı huzur içerisinde karşılayabilmeleri için şehrimizin dört bir yanında hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Camilerimiz, birlik ve beraberliğimizin en önemli mekânlarıdır. Bu anlayışla tüm camilerimizde ve şadırvanlarımızda köpüklü tam hijyenik detaylı temizlik çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı şimdiden tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.