Erenler'de Mahalle Buluşmaları ve Esnaf Ziyaretleri Sürüyor
Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, mahalle buluşmaları ve esnaf ziyaretleriyle vatandaşlarla bir araya gelerek talepleri dinlemeye devam ediyor.
Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, düzenli olarak gerçekleştirdiği mahalle buluşmaları ve iftar programlarında yerel halkla bir araya gelerek çeşitli talepleri dinliyor. Gündüz saatlerinde, ilçedeki belediye hizmetlerini denetleyen ve esnafı ziyaret eden Başkan Dinç, akşam saatlerinde ise vatandaşların iftar sofralarına katılarak, toplumsal dayanışmayı artırmaya çalışıyor. Mahalle ziyaretleri esnasında, gelecekte hayata geçirilecek projeler hakkında istişarelerde bulunarak, halkın görüşlerini almayı önemsiyor.
İleriye Dönük Ziyaretler
Başkan Şenol Dinç, gerçekleştirdiği programlarda birlik ve beraberlik mesajları vererek, Erenler’in gelişimi için vatandaşların katılımının önemine dikkat çekti. Dinç, "İlçe genelindeki ziyaretlerimizde komşularımızın misafirperverliğiyle karşılaşıyoruz. Erenler’e hizmet noktasında vatandaşlarımızın görüşleri bizler için önemli. Birlik, beraberlik ve istişare içerisinde güzel ilçemiz Erenler’imize hizmet etmeye devam edeceğiz. Gönülden gönüle giden bu yolu koruyarak, mahallelerimizin ihtiyaçlarına yönelik çözümler üretmeyi sürdüreceğiz" şeklinde açıklamalarda bulundu.