Yerel »

Elazığ Palu'da Akdağ Eteklerinde Vaşak, Kurt ve Dağ Keçisi Görüntülendi

Elazığ'ın Palu ilçesinde Akdağ eteklerinde vaşak, kurt ve dağ keçisi peş peşe görüntülendi. Olay, Hasbey köyü yakınlarında meydana geldi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Olay, Palu ilçesinin Hasbey köyü kırsalında gerçekleşti. Mikail Yamanoğlu, aracıyla ilerlerken yol üzerinde iki vaşak gördü. Nesli tehdit altında olduğu için IUCN kırmızı listesinde yer alan vaşakları cep telefonu kamerasıyla izlemeye başladı. Tam araca binip gitmek üzereyken, bir kurt ve ardından da dağ keçileri aynı alanda belirdi. Yamanoğlu, bu üç türü de aynı bölgede sırayla görüntülemeyi başardı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.