Nazilli'de Ramazan Bayramı İçin Ücretsiz Mezarlık Servis Hizmeti Sunulacak
Nazilli'de Ramazan Bayramı öncesinde mezarlık ziyaretlerini kolaylaştırmak amacıyla ücretsiz servis hizmeti sunulacağı duyuruldu.
Nazilli Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesinde vatandaşların mezarlık ziyaretlerini daha kolay hale getirmek için ücretsiz ulaşım hizmeti sağlayacağını açıkladı. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, arefe günü 09.00 ile 15.30 saatleri arasında belirlenen güzergahlarda ücretsiz servis araçları hizmet verecek. Bu servisler, Atatürk Parkı, Belediye Hizmet Binası önü, Hürriyet Caddesi, Dörtyol, Sümerpark ve Atatürk Bulvarı güzergahını takip ederek Eğriboyun Mezarlığı ve Evranlı Mezarlığı’na ulaşım sağlayacak. Ayrıca, Arslanlı Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar için de Arslanlı Meydanı’ndan Arslanlı Mezarlığı’na ücretsiz servis imkanı sunulacak.
Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik, bayram öncesinde yaşanabilecek yoğunlukları önlemek ve vatandaşların kabir ziyaretlerini rahat bir şekilde gerçekleştirebilmeleri için bu hizmetin planlandığını belirtti. Tetik, "Nazilli Belediyesi olarak Ramazan Bayramı öncesinde kırsal mahallelerimizden başlayarak 82 mahallemizin tamamında temizlik çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Ekiplerimiz arefe günü de dahil olmak üzere Pazar alanlarının genel temizliği için detaylı bir çalışma yapacak. Bu süreçte saha çalışmalarımızı artırdık. Halkımızın sevdikleriyle rahat bir bayram geçirmesi için tüm hazırlıklarımızı yaptık. Başta Nazillili hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyorum" dedi.
Detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar, 444 1 391 numaralı çağrı hattını arayarak veya WhatsApp üzerinden belediyeye ulaşabilecek.