Asayiş »

Eskişehir Alpu'da Traktör Yıkarken Elektrik Akımına Kapılan 17 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti

Eskişehir'in Alpu ilçesinde traktör yıkarken elektrik akımına kapılan 17 yaşındaki Furkan Uğur, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Olay, dün akşam saatlerinde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, Mahmudiye Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9/A tarım sınıfında eğitim gören Furkan Uğur, evinin önünde traktör yıkarken elektrik akımına kapıldı. Annesi, yere yığılan çocuğunu fark ederek durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansa alınan Furkan Uğur’a burada yapılan müdahaleler yetersiz kalınca hastaneye kaldırıldı, ancak tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

Furkan Uğur’un cenazesi, bugün öğle namazına müteakip Çukurhisar Köy Mezarlığı’nda gözyaşlarıyla toprağa verildi. Olayla ilgili olarak polis ekipleri tarafından geniş çaplı bir soruşturma başlatıldığı bildirildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.