Aydın'da Havalı Silahlar Kupası'nda Aydınlı Sporcu Ahmet Oğuz Sayar Türkiye Şampiyonu Oldu
Mersin'de gerçekleştirilen Havalı Silahlar Coşkun Abış Kupası'nda Aydınlı sporcu Ahmet Oğuz Sayar, gösterdiği üstün performansla Türkiye şampiyonu olmayı başardı.
Mersin'de düzenlenen Havalı Silahlar Coşkun Abış Kupası, Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen sporcuların katılımıyla gerçekleştirildi. Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü sporcusu Ahmet Oğuz Sayar, U18 Erkek Tabanca kategorisinde mücadele etti. Sayar, sergilediği üstün performansla rakiplerini geride bırakarak Türkiye şampiyonu unvanını kazandı. Başarılı sporcu, disiplinli çalışması ve istikrarlı performansıyla dikkat çekerek, kürsünün en üst basamağında yer aldı. Bu başarı, Aydın için büyük bir gurur kaynağı oldu. Ayrıca, Sayar’ın gelecek organizasyonlar için umut verici bir potansiyele sahip olduğu belirtildi.
Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Ahmet Oğuz Sayar'ın başarısından dolayı duyduğu gururu dile getirerek, başarılı sporcuyu ve ona destek veren antrenörleri tebrik etti. Açıklamada, Sayar’ın başarılarının artarak devam etmesi temennisi de yer aldı. Genç sporcunun gelecekteki yarışmalarda da benzer başarılar elde etmesi bekleniyor.