Gaziantep’te Fatma Şahin, Bünyamin Bozgeyik’e Spor Tesisleri İçin Teşekkür Etti
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik’e spor tesisleri için teşekkür etti.
Gaziantep’te düzenlenen iftar programında, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Milletvekili Bünyamin Bozgeyik’in sporun yaygınlaştırılması ve tesislerin açılmasındaki katkılarına vurgu yaptı. Şahin, "Bugün hangi tesisi yaptıysak, aklınıza gelen hangi tesis varsa onun altında Milletvekili Bünyamin Bozgeyik’in imzası var. Ona kocaman bir alkış istiyorum" şeklinde konuştu.
Spor Altyapısında Devrim Vurgusu
Programda kürsüye çıkan Milletvekili Bozgeyik, gençlere ve sporun gelişimine katkı sağlamak için çabalarını sürdüreceklerini ifade etti. Bozgeyik, "Bugün hiçbir ilçemizde spor salonu, yüzme havuzu, gençlik merkezi, açık spor tesisleri veya stadyum eksik değil. Yerel yönetimlerle birlikte tesis sayımızı 15 bini aşacak şekilde artırdık. Sporda önemli bir devrim gerçekleştirdik. Bu yeni tesislerde yetişen gençler, Türkiye Yüzyılına uygun bir gelecek inşa edecek. Sağlıklı ve güçlü nesillerle büyük bir Türkiye hedefliyoruz. Amatör sporun gelişimi için desteklerimizi artırarak devam edeceğiz" dedi.
Amatör Spora Destek İfade Edildi
İftar programı sonrası yaptığı değerlendirmede ise Bozgeyik, "Gaziantep Büyükşehir Belediyemizin ev sahipliğinde düzenlenen Amatör Spor Camiası İftar Programında spor camiamızın değerli temsilcileriyle bir araya geldik. Şehrimizin sportif gelişimine katkı sağlayan kulüpler, yöneticiler, antrenörler ve sporcularla birlikte soframızı paylaştık. Amatör sporun önemi, gençlerimizin gelişimi ve sağlıklı bir toplum için büyüktür. Bu alandaki yatırımların artarak devam etmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Tüm emeği geçenlere teşekkür ediyor, spor camiamıza başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.