Kültür Sanat »

Iğdır Valisi M. Fırat Taşolar, bayramda çocuklara harçlık dağıttı.

Iğdır'da düzenlenen bayramlaşma programında Vali Taşolar, çocuklara harçlık vererek onların bayram sevincine ortak oldu.

Iğdır Valiliği, bayramlaşma etkinliğini Valilik binasında gerçekleştirdi. Programa, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Bayramın getirdiği birlik ve beraberlik duygusunun yaşandığı bu anlamlı etkinlikte Vali M. Fırat Taşolar, vatandaşlarla tek tek bayramlaşarak hoş sohbetler gerçekleştirdi. Özellikle çocuklarla ilgilenen Vali, onlara bayram harçlığı vererek yüzlerinde gülümseme oluşturdu. Samimi bir atmosferde geçen programda katılımcılar, Vali Taşolar’a gösterdiği misafirperverlik için teşekkür etti. Etkinlik, hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.