Asayiş »

Edirne Kapıkule Sınır Kapısı'nda 14 kilo sentetik uyuşturucu ele geçirildi.

Edirne Kapıkule Sınır Kapısı'nda yapılan denetimlerde, bir tırın torpido kabininde 14 kilo 120 gram sentetik kannabinoid bulundu.

Edirne Kapıkule Sınır Kapısı'nda, Türkiye'ye giriş yapmak isteyen bir tırda gerçekleştirilen aramada, sürücü koltuğu üzerindeki torpido bölümünde gizli bir bölme tespit edildi. Bu bölümde, toplamda 14 kilo 120 gram ağırlığında, macun kıvamında sentetik uyuşturucu içeren 7 paket ele geçirildi.

Yapılan ilk testler sonucunda, ele geçirilen maddenin yüksek riskli uyuşturucular arasında yer alan sentetik kannabinoid olduğu belirlendi. Olayın ardından, şüpheli sürücü I.D. gözaltına alındı ve Bulgaristan Sınır Polisi Müdürlüğü tarafından gerekli işlemler başlatıldı.

Haskovo Bölge Savcılığı'nın talimatıyla, I.D.'nin 72 saate kadar gözaltında tutulmasına karar verildi. Yetkililer, konuyla ilgili soruşturmaya devam ediyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.