Yaşam »

Düzce'de Vali Mehmet Makas Başkanlığında Haftalık Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Düzce'de Vali Mehmet Makas başkanlığında gerçekleştirilen haftalık değerlendirme toplantısında, il genelindeki yatırımlar ve projeler ele alındı.

Düzce Valisi Mehmet Makas'ın başkanlığında düzenlenen toplantıda, ildeki devam eden yatırımlar ve planlama aşamasındaki projeler masaya yatırıldı. Vali yardımcılarıyla birlikte yapılan toplantıda, yürütülen çalışmaların mevcut durumu, ilerleme süreçleri ve karşılaşılan zorluklar detaylı bir şekilde değerlendirildi. Vali yardımcıları tarafından sunulan veriler doğrultusunda, projelerin son durumu hakkında kapsamlı bir analiz yapılarak, önümüzdeki dönemde izlenecek yol haritası üzerinde duruldu. Özellikle halihazırda devam eden projelerin, belirlenen takvim çerçevesinde ilerlemesi ve kamu hizmetlerinin kesintisiz bir şekilde sürdürülmesi konuları toplantının önemli gündem maddeleri arasında yer aldı. Ayrıca, kamu hizmetlerinin etkin ve verimli bir biçimde yürütülmesi için ilgili birimler arasındaki koordinasyonun güçlendirilmesi gerektiği vurgulandı. İlgili birimlerin iş birliği içerisinde çalışmalarını sürdürmesinin önemi vurgulanarak, gerçekleştirilen toplantının, il genelindeki yatırımların daha hızlı ve planlı bir şekilde hayata geçirilmesine katkı sağlaması amaçlandı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.