Niğde'de Bayram Namazında Çocuklara Hazırlanan Harçlık Sürprizi Mutluluk Yarattı
Niğde'de bayram namazı sonrası çocuklar, Başkan Özdemir'in hazırladığı harçlıklarla mutluluğa ortak oldu. Miniklerin bulduğu harçlıklar, bayram sevinçlerini iki katına çıkardı.
Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, bu yıl Ramazan Bayramı coşkusunu çocuklarla paylaşarak, bayram namazında il genelindeki camilerde kılan miniklere sürpriz harçlıklar hazırladı. Namazın ardından ayakkabılarını giymek için giden çocuklar, içlerine bırakılan bayram harçlıklarını bulunca büyük bir sevinç yaşadı. Başkan Özdemir, bayram namazı sonrasında vatandaşlarla kucaklaşarak çocukların mutluluğuna ortak oldu. Özdemir, bayramın asıl anlamının çocukların hafızasında güzel hatıralar bırakmak olduğuna dikkat çekti ve miniklere ilk harçlıklarını bizzat vererek onların heyecanına ortak oldu.
Bayramların birlik, beraberlik ve paylaşma duygularının en yoğun şekilde yaşandığı zamanlar olduğunu vurgulayan Başkan Özdemir, "Bayram sabahlarında çocuklarımızın yaşadığı o saf mutluluk, bizim için her şeye değer. Onların yüzünde küçücük bir tebessüm oluşturabilmek, bayramımızın en güzel ve en anlamlı detayıdır. Onlar mutlu oldukça bizler de mutlu oluyoruz. Rabbim tüm hemşehrilerimizle birlikte sağlık ve huzur içinde nice bayramlara ulaşmayı nasip etsin" dedi.