Yaşam »

Diyarbakır'da Valilik Tarafından Düzenlenen Bayramlaşma Programında Kalabalık Bir Katılım Sağlandı

Diyarbakır'da düzenlenen bayramlaşma programında vatandaşlar, milletvekilleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri bir araya geldi. Programda Vali Zorluoğlu, bayram tebriğinde bulunarak şehrin huzur dolu olduğunu vurguladı.

Diyarbakır Valiliği, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir bayramlaşma programı düzenledi. Program, bir otelde gerçekleştirildi ve katılımcılar arasında AK Parti Diyarbakır Milletvekilleri Mehmet Galip Ensarioğlu ve Mehmet Sait Yaz ile Tarımsal Strateji ve Politika Geliştirme Merkezi (TARPOL) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mehdi Eker de yer aldı. Aynı zamanda 7. Kolordu ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Ertan İnaltekin, 8. Ana Jet Üs Komutanı Burak Özan, Cumhuriyet Başsavcısı Erdal Kuruçay, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman ve İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Tarık Hekimoğlu gibi önemli isimler de programda bulunarak katılımcılarla bir araya geldiler.

Vali Zorluoğlu, katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada, herkesin Ramazan Bayramı’nı tebrik ettiğini ve sevgi dolu bir bayram geçirmek dileğinde bulunduğunu belirtti. Vali, Diyarbakır'da bu yıl huzurlu bir Ramazan geçirdiklerini ve Cumhurbaşkanlığı liderliğinde uygulanan terörsüz Türkiye vizyonunun şehre olumlu etkileri olduğunu ifade etti. Zorluoğlu, Diyarbakır'da artık terör olaylarından bahsedilmediğini, üretim ve ticaretin ön plana çıktığını vurguladı.

Ayrıca, Vali Zorluoğlu, eğitim kalitesinin artırılması ve kamu yatırımlarının çoğaltılması üzerine çalıştıklarını aktardı. Diyarbakır ve çevresinde terör tehdidinin ortadan kalkmasının ardından, bölgenin kalkınma ve refah açısından daha ileri bir seviyeye ulaşacağına inandığını söyledi. Bu tür etkinliklerin, toplumsal birlikteliği güçlendirdiğini belirten Zorluoğlu, tüm katılımcılara teşekkür etti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.