Asayiş »

Samsun İlkadım'da Dolmuşta Fenalaşan Yolcu Hastaneye Kaldırıldı

Samsun İlkadım'da dolmuşta rahatsızlanan 37 yaşındaki yolcu, ambulansla hastaneye kaldırıldı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Samsun’un İlkadım ilçesinde, 19 Mayıs Bulvarı üzerinde seyir halindeki 2. hat dolmuşunda bir yolcu aniden fenalaştı. Edinilen bilgilere göre, dolmuşta bulunan B.E.T. (37) rahatsızlandığında, durumunu fark eden şoför hemen aracı durdurdu ve 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi. Olay yerine hızlı bir şekilde sağlık ekipleri sevk edildi.

Bölgeye ulaşan sağlık ekipleri, fenalaşan yolcuya dolmuş içerisinde ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. İlk yardım müdahalesinin ardından, B.E.T. ambulansla Gazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastaneye sevk edilen yolcunun tedavi altına alındığı ve sağlık durumunun ciddiyetle takip edildiği öğrenildi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.