Kültür Sanat »

Aydın Kardeşköy Mahallesi'nde Çocuklar İçin Renkli Bayram Etkinliği Düzenlendi

Aydın'da Ramazan Bayramı, Kardeşköy Mahallesi'nde çeşitli etkinliklerle kutlanırken, çocuklar kırtasiyeci ablası sayesinde çifte bayram yaşadı. Rengarenk balonlar içindeki hediyelerle dolu bu etkinlik, çocuklara unutulmaz bir gün sundu.

Kardeşköy Mahallesi'nde bulunan Sd Varol Kırtasiye ve oyuncak dükkanının sahibi Serpil Damla Ataş, bayram dolayısıyla özel bir etkinlik düzenledi. İş yerinin çevresini rengarenk balonlarla süsleyen Ataş, dükkanın önünde kurulan alanda, balonların içine küçük hediyeler yerleştirdi. Etkinliğe katılan çocuklar, büyük bir heyecanla diledikleri balonu seçip patlatarak içinden çıkan hediyeleri kazandı. Her balonun farklı bir sürpriz barındırması, çocukların mutluluğunu iki katına çıkardı.

Etkinlik boyunca çocukların yüzlerindeki gülümseme ve yaşadıkları heyecan dikkat çekti. Veliler de bu anlamlı organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirerek Serpil Damla Aktaş'a teşekkür ettiler. Ataş, düzenlediği programla ilgili yaptığı açıklamada, "Amacımız çocuklara eski bayramlardaki o saf mutluluğu yeniden yaşatmak. Küçük bir dokunuşla büyük bir sevinç oluşturabildiysek ne mutlu bize" dedi. Ayrıca bu tür etkinlikleri geleneksel hale getirmeyi hedeflediğini belirtti.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.