Mersin Tarsus'ta İmam Hatip Hilmi Güngör'ün Yeni Kitabı 'Yar ile Hasbihal' Yayınlandı
Mersin’in Tarsus ilçesindeki Darü’l Hadis Camisi İmam Hatibi Hilmi Güngör, ikinci kitabı ’Yar ile Hasbihal’ ile okuyucularıyla buluştu. İlk kitabı ’Hasbihal’ ile dikkat çeken Güngör, yeni eserinde aile, sevgi ve sadakat gibi önemli temaları işliyor.
Tarsus’ta ilgiyle karşılanan kitap, hem yerel kitapçılarda hem de çeşitli stantlarda satışa sunulmakta. Ayrıca, internet üzerinden de okuyuculara ulaşabilmektedir. Güngör, eserinde aile hayatının temel değerlerine vurgu yaparak, bir Müslümanın yuvasında olması gereken 5 ‘S’ üzerine önemli mesajlar veriyor. Bu 5 değer; sevgi, saygı, sadakat, sabır ve cinsellik olarak tanımlanıyor. Güngör, "Bir Müslümanın aile hayatında bu beş unsur olmalıdır. Eğer bunlardan biri eksik olursa, o yuva dağılma sürecine girebilir. Yuvamızın sağlam kalabilmesi için bu 5 ‘S’ye dikkat etmeliyiz," şeklinde konuştu.
Güngör, yeni kitabının manevi bir hasbihal niteliği taşıdığını belirterek, "Rabbim, okuduklarımızı anlamayı, anladıklarımızı yaşamayı ve yaşadıklarımızı anlatmayı bizlere nasip eylesin. Çaba ve gayret bizden, netice ise Allah'tandır," dedi.
Okurlara çağrı yaparak, ’Yar ile Hasbihal’ adlı kitabının kitapçılarda ve online satış platformlarında kolayca bulunabileceğini vurguladı. Tüm kitapseverleri bu anlamlı eseri okumaya davet etti.