Yaşam »

Gaziantep Şahinbey'de Başkan Tahmazoğlu, Ramazan Bayramı'nda vatandaşlarla bir araya geldi.

Gaziantep Şahinbey ilçesinde Ramazan Bayramı dolayısıyla camide bayram namazı kılan Başkan Mehmet Tahmazoğlu, vatandaşlarla bayramlaşarak sohbet etti. Şahinbey Millet Cami ve Külliyesi'nde gerçekleşen etkinlikte, başkan, şehit ailelerini de ziyaret ederek onlarla dayanışma gösterdi.

Gaziantep'te, bayram sabahı vatandaşlarla bir araya gelen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Ramazan Bayramı’nın önemini vurguladı. Bayram namazını Türkiye’nin en büyük ikinci camisi olan Şahinbey Millet Cami ve Külliyesi’nde kılan Başkan Tahmazoğlu, burada toplu olarak vatandaşlarla bir arada olmanın mutluluğunu yaşadı.

Bayramda Birlik ve Beraberlik Vurgusu

Başkan Tahmazoğlu, "Ramazan ayını geride bırakmanın hüznü, bayramın sevinci ile birleşti. Bayramlar, birliğimizi ve beraberliğimizi güçlendirdiğimiz özel günlerdir." dedi. Ayrıca, bayram süresince Şahinbey Belediyesi'nin vatandaşlara hizmet vermeye devam edeceğini belirtti. Temizlik ve zabıta ekiplerinin, vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmesi için çalışmalara devam ettiğini ifade etti.

Bayram boyunca tüm vatandaşların mutlu ve huzur içinde bir bayram geçirmesi için ellerinden geleni yapacaklarını da sözlerine ekleyen Tahmazoğlu, "Tüm hemşehrilerimin Ramazan Bayramını kutluyorum." diyerek konuşmasını tamamladı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.