Manisa'da Çocuklar, Yaşlıları Ziyaret Ederek Bayram Sevincini Paylaştı
Manisa’da koruma altında bulunan çocuklar, Ramazan Bayramı dolayısıyla yalnız yaşayan yaşlıları ziyaret ederek bayram coşkusunu paylaştı. 88 yaşındaki Aysel teyze, bu anlamlı ziyaretten dolayı duygusal anlar yaşadı.
Ramazan Bayramı'nın getirdiği sevgi ve paylaşım ruhunu yaşatmak amacıyla Manisa Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kuduret Gültaş, koruma altındaki çocuklarla birlikte yalnız yaşayan yaşlıları evlerinde ziyaret etti.
Bu kapsamda 88 yaşındaki Aysel teyze de unutulmadı. Ziyaret sırasında çocuklar, Aysel teyzenin elini öperek bayramını kutladı ve ona yalnız olmadığını hissettirdi. Bu samimi anlar, herkesin duygularını derinden etkiledi.
Aysel teyze ile yapılan sohbetlerde, onun hâl ve hatırı soruldu. Çocuklar, yaşlı kadının hayatına dokunarak ona moral ve neşe kaynağı oldular. Manisa Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kuduret Gültaş, bu ziyareti değerlendirerek, "Koruma altındaki çocuklarımızla birlikte Aysel teyzemizi ziyaret ederek ona yalnız olmadığını gösterdik. Aynı zamanda çocuklarımıza da nesiller arası sevgi ve paylaşımın önemli bir örneğini yaşatmış olduk." dedi.
Bayram ziyaretleri sırasında çocukların Aysel teyze için gösterdiği ilgi ve sevgi, onun için unutulmaz bir anı oldu. Bu ziyaret, bayramın en anlamlı anlarından biri olarak hafızalarda yer etti.