Siyaset »

İsrail Tel Aviv'de Savunma Bakanı Katz, İran'a Saldırıların Artacağını Duyurdu

İsrail Savunma Bakanı Israel Katz, bu hafta ABD ve İsrail'in İran'a yönelik saldırılarının önemli ölçüde artırılacağını açıkladı.

İsrail Savunma Bakanı Israel Katz, askeri yetkililerle gerçekleştirdiği toplantıda, bu hafta içinde ABD ve İsrail'in İran'a yönelik saldırılarının yoğunluğunu "önemli ölçüde artıracağını" ifade etti. Katz, İsrail'in İran rejimine karşı saldırılarını sürdürmeye, komutanlarını ortadan kaldırmaya ve stratejik yeteneklerini engellemeye kararlı olduğunu vurguladı. "Tüm savaş hedeflerine ulaşılıncaya kadar durmayacağız" şeklindeki açıklaması dikkat çekti. Bu durum, bölgedeki gerginliği artıracağı öngörülüyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.