Bolu Merkez'de "Şikayetçi Olmayalım" Buluşmasında Silahlı Kavga Çıktı
Bolu Merkez'de "Şikayetçi olmayalım" buluşması, alacak-verecek meselesi yüzünden silahlı kavgaya dönüştü. Olayda şans eseri kimse yaralanmadı.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Olay, gece saatlerinde Bolu Merkez Çıkınlar Mahallesi Çıkınlar Caddesi üzerinde gerçekleşti. İddiaya göre, aralarındaki alacak-verecek meselesi nedeniyle husumet bulunan iki grup, dün gece saatlerinde kavga etti. Olayın ardından taraflar, birbirlerinden şikayetçi olmamak üzere anlaşıp yüz yüze konuşmak için Çıkınlar Caddesi’ndeki bir apartmanın önünde buluşmaya karar verdiler.
İlk başta dostça başlayan buluşma, kısa sürede tartışmaya dönüştü. Tartışmanın büyümesiyle birlikte araçla gelen grup, yanlarında getirdikleri tabancalarla ateş açtı. Silahlı kavgada şans eseri kurşunların isabet ettiği kimse olmazken, şüpheliler geldikleri araçla hızla olay yerinden kaçtı.
Olayın ardından, silah seslerinin duyulmasıyla birlikte, karşı apartmanda bulunan kişiler de henüz bilinmeyen bir nedenle olaya dahil oldu. Sokak ortasında büyüyen kavgayı gören çevredeki vatandaşlar, durumu hemen polise bildirdi. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.
Polis ekipleri, kalabalığı dağıtmak ve kavgayı sonlandırmak için biber gazı ile müdahale etti. Ekiplerin müdahalesiyle taraflar güçlükle ayrıldı. Bu sırada, sıkılan biber gazından etkilenen 3 kişiye olay yerinde hazır bekleyen sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi.
Olay yerinde boş kovan incelemesi yapan polis, silahlı kavgaya karışıp araçla kaçan şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı bir çalışma başlattı. Olayla ilgili daha fazla bilgi edinmek için incelemeler devam ediyor.