Asayiş »

İskenderun Hatay'da Çıkan Yangın Kısa Sürede Kontrol Altına Alındı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde meydana gelen ev yangını, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangında can kaybı veya yaralanma yaşanmazken, evde maddi hasar oluştu.

Yangın, İskenderun ilçesinin Barbaros Mahallesi'nde bulunan bir apartmanın dairesinde meydana geldi. Yangını fark eden mahalle sakinleri, hemen durumu 112 acil çağrı merkezine bildirdi. İhbarın ardından, bölgeye acil olarak Hatay Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler, yangına müdahale ederek alevlerin diğer dairelere sıçramasını önledi. Yangında can kaybı veya yaralanma olmaması sevindirici bir durum oldu. Ancak, meydana gelen yangın sonucunda evde önemli ölçüde hasar oluştu. İtfaiye ekipleri, yangının söndürülmesinin ardından olay yerinde güvenlik önlemleri aldı ve durumu kontrol altına aldı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.