Güncel »

Ömer Çelik, Ankara'da Şehitlerin Ailesine Başsağlığı Diledi

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Katar Silahlı Kuvvetleri'ne ait bir helikopterin kaza kırıma uğraması sonucu hayatını kaybeden şehitler için başsağlığı diledi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Katar Silahlı Kuvvetleri’ne ait bir helikopterin kaza kırıma uğraması sonucunda şehit olan Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) mensubu şehidimize ve ASELSAN’da görevli teknisyen şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz" şeklinde ifadeler kullandı. Çelik, ayrıca milletin, kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri’nin ve ASELSAN’ın başının sağ olması temennisinde bulundu. Başsağlığı mesajında, Katar Silahlı Kuvvetleri’nden hayatını kaybeden mensuplar için de Allah'tan rahmet dilediğini belirten Çelik, kardeş Katar halkına da başsağlığı dileklerini iletti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.