Asayiş »

Antalya Kepez'de Evinde Bulunan Genç İçin Aile Üyeleri Gözyaşlarına Boğuldu

Antalya'nın Kepez ilçesinde 34 yaşındaki Oğuz Demiralay, evinde hareketsiz halde bulundu. Epilepsi hastası olduğu öğrenilen gencin yaşamını yitirmesi, ailesinde derin bir üzüntü yarattı. Teyzesinin feryatları, olay yerine gelenleri etkiledi.

Olay, Antalya'nın Kepez ilçesine bağlı Ahatlı Mahallesi 3150 Sokak'ta yer alan bir gecekonduda gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, babası ve erkek kardeşi ile birlikte yaşayan Oğuz Demiralay'ın odasında hareketsiz halde bulunuşu, genç kardeşini paniğe sürükledi. Yüzündeki morarma dikkatini çeken kardeşi, hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradı. Acil durum ekiplerinin talimatları doğrultusunda ağabeyine kalp masajı yapmaya çalışan kardeş, çabalarına rağmen Oğuz'un herhangi bir tepki vermediğini fark etti.

Sağlık Ekiplerinin İncelemesi

112 Acil Sağlık ekipleri, ihbar üzerine olay yerine intikal etti. Ekipler, Oğuz Demiralay'ın hayatını kaybettiğini tespit etti. Sağlık ekiplerinin ardından, olay yerine gelen belediye tabibi, durumu şüpheli buldu ve Olay Yeri İnceleme ekipleri ile cumhuriyet savcısını adrese yönlendirdi. Olay Yeri İnceleme ekipleri, gencin vefat ettiği yataktan battaniye ve yastık kılıflarını alarak incelemelerde bulundu. Demiralay'ın cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'na nakledildi.

Epilepsi Hastasıydı

Hayatını kaybeden Oğuz Demiralay'ın epilepsi hastası olduğu öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan inceleme devam ederken, gencin ani ölümü ailesi ve mahallede büyük bir üzüntüye yol açtı.

Teyzesinin Feryadı

Acı haberi öğrenen teyze, olay yerine geldiğinde gözyaşlarına boğuldu. Yere kapanarak uzun süre ağıt yakan teyze, "Oğlum, kuzum başımıza bu da mı gelecekti? Kuzum, kalk gel oğlum. Dünyadan mı bezmiş benim çocuğum. Dayanamam ben, yanıyor içim. Ben varken o gitti. Ciğerim yanıyor, anacım torunun geliyor. Karşıla anacım, karşıla çocuğumu. Beni yaktılar anam," diyerek derin bir acı içinde gözyaşı döktü.

Ailenin yakınları ve mahalle sakinleri, bu acı olay karşısında büyük bir üzüntü yaşadı. Oğuz'un erkek kardeşi ve babası da gözyaşlarına hakim olamadı. Bu trajik durum, mahallede derin bir üzüntü yaratarak, herkesin yüreğinde bir boşluk bıraktı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.