Asayiş »

Bursa Osmangazi'de Bir Evde Yangın Çıktı, Maddi Hasar Meydana Geldi

Bursa Osmangazi'deki bir evde meydana gelen yangında, madde bağımlısı bir şahıs elinde sigarayla uyuyakaldı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde, Demirkapı Mahallesi Uludağ Yolu Caddesi üzerinde bulunan bir evde yangın çıktı. İddiaya göre, madde bağımlısı olduğu öğrenilen bir şahıs, elinde sigarayla kanepede uyuyakaldı. Bu durum, koltuğun tutuşmasına yol açtı ve kısa sürede evin içi dumanla kaplandı. Olay sırasında üst katta bulunan bir marketin yetkilisi, dumanı fark ederek hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ni aradı. İhbarın ardından, Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler hızla olay yerine intikal etti. Ekipler, yangına müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı ve yangın sonrası soğutma çalışmaları gerçekleştirdi.

Yangın sırasında can kaybı yaşanmazken, evde maddi hasar meydana geldi. Olayla ilgili detaylı bir inceleme başlatıldığı bildirildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.