Adana Seyhan'da Fiyat Sorarken Cep Telefonu Çalan Kişi Tutuklandı
Adana Seyhan ilçesinde bir kişi, cep telefonu fiyatı sormak bahanesiyle dükkandan cep telefonu çaldı. Şüpheli, "Hoşuma gittiği için çaldım" diyerek savunma yaptı.
Olay, 15 Mart tarihinde Seyhan ilçesine bağlı Karasoku Mahallesi'ndeki bir telefoncu dükkanında gerçekleşti. Şüpheli Caner Ş., telefoncu pasajında dolaşırken dikkatini çeken bir işyerine yöneldi. Bu sırada, Mazlum A.'nın dükkanına girerek, vitrindeki telefonların fiyatını sordu.
Fiyatı öğrendikten sonra, Caner Ş. el çabukluğu ile vitrinde bulunan bir cep telefonunu aldı ve hızla işyerinden ayrıldı. İşyeri sahibi, vitrinden telefonun eksik olduğunu fark edince şok yaşadı. Olayın detayları güvenlik kameralarına yansıdı.
Mazlum A.'nın ihbarı üzerine, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri bölgeye intikal etti. Gelen ekip, işyerinin güvenlik kameralarını inceleyerek şüphelinin kaçış güzergahını ve girdiği evi tespit etti.
Belirlenen adrese yapılan baskında, Caner Ş. suçüstü yakalandı. Emniyetteki ifadesinde, "Telefon hoşuma gittiği için aldım. Pişmanım" diyerek kendini savundu. Yapılan işlemlerinin ardından şüpheli, adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.