Güncel »

Pendik'te Ara Tatil Sonrası İlk Ders Zili Bayram Coşkusuyla Çaldı

Pendik'te öğrenciler ara tatilin ardından ders başı yaptı. Okullarda bayramlaşma etkinlikleri, renkli görüntüler oluşturdu. Öğrenciler, birbirleriyle hediyeler takdim ederek bayram sevinçlerini paylaştı.

Pendik’te, 2025-2026 eğitim öğretim yılı ikinci döneminin başlamasıyla birlikte öğrenciler, okullarına döndü. Bu ilk gün, bayramlaşma etkinlikleriyle adeta bir şölen havasında geçti. Özellikle Orhan Sinan Hamzaoğlu Ortaokulu’nda gerçekleştirilen program, öğrencilerin birbirleriyle bayramlaşarak hediyeler takdim etmesiyle başladı. Bu samimi anlar, öğrenciler, veliler ve öğretmenler arasında bayram sevincinin coşkuyla yaşanmasına vesile oldu. Etkinliğe, Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Av. Nuri Tüzel ile Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertan Saygın da katılarak, öğrencilerle sohbet etti ve bayramlarını kutladı.

Protokol üyeleri, etkinlik boyunca veliler ve öğretmenlerle de bayramlaşarak, birlik ve beraberlik mesajlarını vurguladı. Okul yönetimi, etkinlik sırasında velilere de hediyeler takdim ederek, bayram coşkusunu artırdı. Bu anlamlı program, birlik ve beraberlik temasıyla sona erdi, katılımcılar bayramın güzelliklerini birlikte yaşadı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.