Asayiş »

Eskişehir'de Çevre Yolunda Otomobil Çarpması Sonucu 76 Yaşındaki Adam Hayatını Kaybetti

Eskişehir'de çevre yolunda karşıdan karşıya geçmeye çalışan 76 yaşındaki bir adam, otomobil çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Olay, Zincirlikuyu Mahallesi'nde meydana geldi.

Kaza, dün saat 18.00 sıralarında Zincirlikuyu Mahallesi Bursa-Eskişehir Yolu’nda gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, 76 yaşındaki Fevzi F., yanındaki üst geçidi kullanmak yerine çevre yolunda karşıdan karşıya geçmeye çalıştı. Bu esnada, Şahin D.’nin (23) kullandığı 41 B 6550 plakalı otomobil, yaşlı adama çarptı. Çarpmanın etkisiyle Fevzi F. metrelerce savrulurken, otomobildeki yolcu Melih S. (23) de yaralandı. Olayın hemen ardından çevredekilerin ihbarı üzerine, olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, ağır yaralı durumda olan Fevzi F.'ye müdahale ederek, onu Eskişehir Şehir Hastanesi’ne kaldırdı. Ancak, tüm çabalara rağmen yaşlı adam kurtarılamadı. Kazada hafif yaralanan yolcu Melih S.’nin tedavisi ise Yunus Emre Devlet Hastanesi’nde devam ediyor.

Polis ekipleri, kazanın nedenleri üzerine detaylı bir inceleme başlattı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.