Güncel »

Aydın'da Başkan Çerçioğlu, Ulaşım Altyapısını Modernize Etmek İçin Çalışmalara Devam Ediyor.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, şehirdeki ulaşım altyapısını güçlendirmek için projelerine hızla devam ediyor. Kemer Mahallesi ile Adnan Menderes Üniversitesi kampüsü ve hastanesi arasında yeni bir yol inşaatı sürüyor. Bu projeyle kent içi trafiğin azaltılması hedefleniyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Adnan Menderes Üniversitesi ile birlikte başlattığı yeni yol projesinde önemli adımlar atıyor. Kemer Mahallesi’nden başlayarak Adnan Menderes Üniversitesi Aytepe Merkez Kampüsü'ne ve Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne uzanacak olan bu güzergahın çalışmaları hızla devam ediyor. Proje tamamlandığında, üniversite yerleşkesi ve hastane arasındaki ulaşımı kolaylaştırarak Aydın'daki trafik yoğunluğunu azaltmayı amaçlıyor. Bu sayede, Aydın’ın ulaşım altyapısına modern bir hat kazandırılmış olacak.

Projenin ilk etabı olan Vakıf Caddesi’nde gerçekleştirilen çalışmalar tamamlandı. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, asfalt serimi ve yol çizgisi ile logo çalışmaları yaparak caddeyi vatandaşların kullanımına sundu. Bu yatırımın değeri 400 milyon Türk Lirası olarak belirlenmiş durumda.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, projelerin kent genelinde devam edeceğini vurgulayarak, "Aydınımız için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Adnan Menderes Üniversitesi Aytepe Merkez Kampüsü ile Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne ulaşımı hızlandıracak olan yol projemiz sürüyor. Kentimiz için çalışmaya ve tüm ilçelerimizde yatırım ile projelerimizi halkımızla buluşturmaya devam edeceğiz. Hizmetle büyüyen Aydın" ifadelerini kullandı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.