Yerel »

Kocaeli Kuzuyayla’da Kar Yağışı Sonrası Kızıl Geyikler Görüntülendi

Kocaeli’nin doğa turizmi merkezi Kuzuyayla, Ramazan Bayramı’nda karla kaplanarak tatilcilere kış manzarası sundu. Ziyaretçiler, ormanda dolaşan kızıl geyikleri görme fırsatı buldu.

Ramazan Bayramı tatilinde, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından doğa turizmine kazandırılan Kuzuyayla, yoğun kar yağışı ile kaplandı. Ziyaretçiler, kar kalınlığının yarım metreyi geçtiği bölgede yürüyüş yaparken, kar topu oynayarak eğlenceli anlar geçirdi.

Kızıl Geyiklerin Görüntülenmesi

Kar yağışının ardından yaban hayatı da canlandı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin "Samanlı Dağları Kızıl Geyik Yerleştirme Projesi" kapsamında doğaya salınan kızıl geyikler, karlı ormanlık alanda görüntülendi. Doğal yaşam alanlarında dolaşan bu geyikler, Kuzuyayla'ya gelen ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Bu süreçte, hem doğanın güzellikleri hem de yaban hayatı, tatilcilerin keyifli anlar yaşamasını sağladı. Kuzuyayla, kar ve doğanın birleşimi ile her yaştan ziyaretçiye unutulmaz bir kış deneyimi sundu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.