Güncel »

Afyonkarahisar'da Bitki Koruma Ürünleri Bayilerine Eğitim Düzenlendi

Afyonkarahisar'da bitki koruma ürünleri satan bayilere yönelik eğitim çalışması gerçekleştirildi. Eğitimde, uygulama esasları ve mevzuat değişiklikleri gibi konular detaylı bir şekilde ele alındı.

Afyonkarahisar'da düzenlenen eğitim çalışması, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Gıda ve Kontrol Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Yunus Bayram'ın katılımıyla gerçekleştirildi. Eğitimde, B-Reçete sistemi kapsamında bitki koruma ürünleri satan bayilere uygulama esasları, mevcut mevzuat değişiklikleri ve dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında kapsamlı bilgiler verildi. Katılımcıların aktif olarak yer aldığı eğitim, bitki koruma ürünleri sektöründe önemli gelişmeler sağlanmasına katkı sunmayı hedefliyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.