Siyaset »

İran Devrim Muhafızları Komutanı, Tam Zafere Kadar Savaşacaklarını Duyurdu.

İran Devrim Muhafızları Ordusu Komutanı Ali Abdullahi, silahlı kuvvetlerin tam zafere ulaşana kadar savaşma kararlılığında olduğunu belirtti. Abdullahi, İran'ın güçlü ordusunun ülkeyi koruma amacını vurgularken, "tam zafer" ifadesinin ne anlama geldiği hakkında detay vermedi.

İran, İsrail'e karşı misilleme saldırılarına devam ederken, Abdullahi'nin açıklamaları dikkat çekti. Hatemul Enbiya Merkez Karargahı'nın başındaki Ali Abdullahi, İran'ın silahlı kuvvetlerinin güçlü bir şekilde ülkenin savunmasında kararlı olduğunu ifade ederek, "Tam zafere ulaşana kadar bu mücadele devam edecektir" şeklinde konuştu.

Abdullahi’nin sözleri, İran ordusunun ABD ile olası müzakerelerde taviz verilmemesi gerektiğine dair bir uyarı olarak yorumlandı. Ülke, bu dönemde uluslararası ilişkilerde daha dikkatli bir yaklaşım sergilemeye çalışıyor.

İran'ın yürüttüğü askeri stratejiler, bölgedeki güç dengeleri açısından önemli bir etkiye sahip. Bu bağlamda, İran'ın uluslararası arenadaki tutumu ve askeri faaliyetleri dikkatle izlenmeye devam ediyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.