Siyaset »

İran Dini Lideri Temsilcisi, ABD'nin Asker Sevkiyatına Karşı Çıkışta Bulundu

İran Dini Lideri Temsilcisi Ali Ekber Ahmediyan, ABD'nin Orta Doğu'ya askeri sevkiyat iddialarına yanıt verdi. Ahmediyan, "Yıllardır ABD'lilerin belirlenen noktalara gelmesini bekliyorduk, daha da yaklaşın" dedi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

İran Dini Lideri Mücteba Hamaney’in Savunma Konseyi’ndeki temsilcisi Ali Ekber Ahmediyan, ABD’nin Orta Doğu’ya asker sevkiyatı yapacağına dair çıkan haberler üzerine bir açıklama yaptı. ABD Savunma Bakanlığı'nın 82’nci Hava İndirme Tümeni’nden yaklaşık 3 bin askeri bu bölgeye göndermeye hazırlandığı yönündeki iddiaları değerlendiren Ahmediyan, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Bu bağlamda, İran’ın uzun süredir olası bir askeri senaryoya karşı hazırlık yaptığını belirtti. Ahmediyan, "Yıllardır ABD'lilerin belirlenen noktalara gelmesini bekliyorduk. Yirmi yılı aşkın süredir bu an için asimetrik savaş stratejisiyle hazırlık yapıyoruz. Artık ABD askerlerine tek bir mesajımız var: Daha da yaklaşın" şeklinde ifadelerde bulundu.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.