Hatay Antakya ve Arsuz'da Hapis Cezası ile Aranan 3 Şahıs Gözaltına Alındı
Hatay'ın Antakya ve Arsuz ilçelerinde hapis cezası ile aranan 3 kişi, Emniyet güçleri tarafından gözaltına alındı. Şahısların, çeşitli suçlardan dolayı kesinleşmiş hapis cezası bulunuyordu.
Hatay Emniyet Müdürlüğü, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yaptıkları çalışmalar sonucunda, bina içerisinde muhafaza altına alınmış eşyalar hakkında hırsızlık suçundan 3 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan S.D. ve M.Ç. isimli şahısları Antakya'da yakaladı. Ayrıca, akaryakıt, tütün ve alkol kaçakçılığı suçlarından 1 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Y.G. ise Arsuz'da gözaltına alındı.
Gözaltına alınan şahıslar, emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi. Yapılan yargılama sonucunda, bu şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi. Emniyet Müdürlüğü, benzer operasyonların devam edeceğini açıkladı.