Asayiş »

İsrail Savunma Kuvvetleri, Tahran’da Hedeflere Yönelik Yeni Saldırı Başlattı.

İsrail ordusu, İran’ın başkenti Tahran’da rejime ait hedeflere yönelik yeni bir saldırı dalgası başlattığını açıkladı. Saldırılar sonrası Tahran'dan yükselen dumanlar dikkat çekti. Şu ana kadar saldırıların can kaybına yol açıp açmadığına dair resmi bir bilgi bulunmuyor.

İsrail ordusunun açıklamasına göre, ABD ile iş birliği içinde yürütülen operasyonlar kapsamında Tahran'da belirlenen rejim hedefleri hedef alındı. Saldırıların ardından, özellikle şehir merkezinden yükselen dumanlar basın mensupları tarafından kaydedildi. Olayın ardından, yerel güvenlik güçleri ve acil durum ekipleri durumu değerlendirmek için hızlı bir şekilde olay yerine intikal etti. Tahran'daki yetkililer ise saldırının sonuçları hakkında herhangi bir resmi bilgi paylaşmadı. Saldırıların kapsamı ve hedeflerin durumu hakkında daha fazla detayın ilerleyen saatlerde açıklanması bekleniyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.