Erzurum Uzundere'de Sabah Saatlerinde Dağ Keçisi İlçe Merkezine İndi
Erzurum'un Uzundere ilçesinde sabah saatlerinde ilçe merkezine inen bir dağ keçisi, işe gitmek için evlerinden çıkan vatandaşların dikkatini çekti. Karşılarında dağ keçisini gören ilçe sakinleri, yaşadıkları sürprizi cep telefonlarıyla kayda aldı.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Erzurum'un Uzundere ilçesinde sabah saatlerinde beklenmedik bir olay yaşandı. İlçe merkezine kadar inen dağ keçisi, güne başlamak üzere yola çıkan vatandaşlarla karşılaştı. İşe gitmek için evlerinden çıkan ilçe sakinleri, bina önünde dağ keçisini görünce hayrete düştü. O anların tanığı olan vatandaşlar, bu ilginç durumu cep telefonlarıyla kaydetti.
Uzundere'de esnaf olan Onur Çolak, sabah dükkanını açmak için evinden çıktığında dağ keçisiyle karşılaştı. Yaşadığı şaşkınlığı gizleyemeyen Çolak, o anları cep telefonuyla görüntüleyerek sosyal medyada paylaştı.
İlçe merkezine kadar inen dağ keçisinin bir süre bölgeyi dolaştığı ve ardından gözden kaybolduğu bildirildi. Olay sırasında herhangi bir olumsuz durum yaşanmadı, ancak vatandaşlar bu sıradışı manzara karşısında uzun süre şaşkınlıklarını gizleyemediler.
Yetkililer, özellikle kırsal ve dağlık alanlara yakın yerleşim yerlerinde yabani hayvanların zaman zaman şehir merkezine inebileceğini ifade ederek, vatandaşları bu tür durumlarda hayvanlara yaklaşmamaları konusunda uyardı. Bu tür olayların, doğal yaşamın bir parçası olduğunu belirten yetkililer, dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.