Mersin Sanayi Sitesi’nde "Tık Tık" Hırsızlık: Saniyeler İçinde Telefonu Çaldı!
Mersin’in Akdeniz ilçesinde bulunan sanayi sitesinde, park halindeki bir araçtan gerçekleştirilen hırsızlık anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.
Olay, Akdeniz ilçesindeki Sanayi Sitesi içerisinde meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, bir aracın yanına yaklaşan şüpheli şahıs, çevreyi kontrol ettikten sonra aracın kapısının veya camının açıklığından faydalanarak içeriye uzandı.
Hedefte Cep Telefonu Vardı
Şüpheli şahıs, araç içerisinde bulunan cep telefonunu saniyeler içinde alarak soğukkanlı bir şekilde olay yerinden uzaklaştı. Aracına döndüğünde telefonunun yerinde olmadığını fark eden vatandaş, güvenlik kameralarını incelediğinde acı gerçekle karşılaştı.
Görüntülerde, şahsın çok rahat tavırlarla araca yöneldiği ve hırsızlığı gerçekleştirip hızla bölgeden ayrıldığı görülüyor. Mağdur vatandaş durumu polise bildirirken, ekipler görüntülerden yola çıkarak şahsın kimliğini tespit etmek için çalışma başlattı.