Yaşam »

Adıyaman'da Yaşlılar Haftası'nda Ömer ve Zeliha Artuğ'a Pasta İle Kutlama Yapıldı

Adıyaman'da 7 çocuk ve 22 torun sahibi Ömer ve Zeliha Artuğ çifti, Yaşlılar Haftası nedeniyle çocukların getirdiği pastayı keserek kutlama gerçekleştirdi.

Yaşlılar Haftası etkinlikleri çerçevesinde, Aile ve Sosyal Hizmetler Adıyaman İl Müdürlüğü ile Çocuk Hakları Komitesi üyesi çocuklar, 57 yıllık evli olan Ömer (75) ve Zeliha (73) Artuğ çiftini evlerinde ziyaret etti. Bu anlamlı ziyarette, çocuklar, getirdikleri yaş pastayla yaşlı çiftin haftasını kutlayarak, kuşaklar arası bir buluşma sağladı.

Ömer Artuğ, yapılan sürprizle ilgili olarak, "Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne çok teşekkür ediyorum. Yaşlılar Haftası’nda bizi ziyaret etmeleri çok memnun etti. Gelişiniz bizi sevindirdi. Allah devletimize zeval vermesin. Bu kurumların eksikliğini vermesin. Çok duygulandım, kendimi zor tutuyorum, çok teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Zeliha Artuğ da, "Memnun olduk, Allah razı olsun, müdürümüzden, sosyal hizmetlerden. Çok teşekkür ederiz, çok sevindik" diyerek duygularını ifade etti.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mesut Polat ise, "Aile Sosyal Hizmetler Adıyaman İl Müdürlüğü olarak, Ömer amcamız ve Zeliha teyzemizi evlerinde ziyaret ettik. Onların Yaşlılar Haftasını kutlamak için buradayız. Çocuk hakları komitemizdeki çocuklarımızdan destek alarak geldik. Yaşlılarımıza nasihatler vermek, gençlerin yaşlılardan öğrenmelerini sağlamak amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdik" dedi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.