Güncel »

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Gazeteciler Cemiyeti'ni Ziyaret Etti

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Niğde Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni başkanı Lütfi Demirsoy'u ziyaret etti. Ziyaret sırasında yerel basının önemi ve şehrin tanıtımı üzerine görüşmeler yapıldı.

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Niğde Gazeteciler Cemiyeti’nin (NGC) Olağanüstü Genel Kurulu’nda başkanlığa seçilen Lütfi Demirsoy’u ziyaret etti. Özdemir, görevi devralan Demirsoy ile bir araya gelerek, başarı dileklerini iletti. Bu kapsamda, şehir tanıtımı ve yerel basının güçlendirilmesi konularında önemli görüş alışverişlerinde bulunuldu.

Ziyaret esnasında Başkan Özdemir, yerel basının şehrin hafızası ve vicdanı olduğunu vurguladı. Gazetecilerin üstlendikleri kamu görevine dikkat çekerek, basının demokratik toplumlar için taşıdığı denetleyici rolün önemini dile getirdi. Özdemir, “Niğde’mizin tanıtımı, sorunlarımızın dile getirilmesi ve hemşehrilerimizin doğru bilgiye en kısa sürede ulaşması noktasında basın mensuplarımız hayati bir sorumluluk üstleniyor." dedi.

Başkan Özdemir, yerel yönetim olarak şehri daha ileriye taşıma hedeflerinde gazetecilerin her zaman en yakın yol arkadaşları olduğunu belirtti. Ayrıca, gece gündüz demeden, mesai mefhumu gözetmeden sahada çalışan tüm basın emekçilerine teşekkür etti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.