Güncel »

Aydın Sultanhisar'da Yaşlılara Saygı Haftası Kapsamında Etkinlik Düzenlendi

Aydın'ın Sultanhisar ilçesinde, Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla Sultanhisar Huzurevi'nde bir etkinlik gerçekleştirildi. Etkinlikte Kaymakam Ali Ekber Ateş, yaşlı bireylerle bir araya gelerek değerlerine vurgu yaptı.

Aydın'ın Sultanhisar ilçesinde düzenlenen Yaşlılara Saygı Haftası etkinliği, huzurevi sakinlerinin sosyal hayata katılımını teşvik etmek amacıyla hazırlandı. Bu kapsamda yaşlı bireylerin toplumdaki yerinin ve öneminin hatırlatıldığı etkinlikte, onların tecrübeleri ve birikimlerinin gelecek nesillere aktarılması gerektiği vurgulandı. Programda, huzurevi sakinlerine çeşitli ikramlar sunularak, yalnız olmadıklarının hissettirilmesi amaçlandı. Sultanhisar Kaymakamı Ali Ekber Ateş, yaşlı bireylerin hayat tecrübeleriyle toplumun önemli bir parçası olduğunu belirterek, onların yaşam kalitelerinin artırılmasına yönelik çalışmalara dikkat çekti. Etkinliğin sonunda, yaşlı bireylerin anılarını ölümsüzleştirmek amacıyla fotoğraflar çekildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.