Düzce Merkez ve Mahallelerde Temizlik ile Bakım Çalışmaları Devam Ediyor
Düzce Belediyesi, şehir merkezi ve mahallelerde temizlik ile bakım faaliyetlerini sürdürüyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü, Spor Sokak ve Gaziantep Caddesi'nde çöp konteynerlerinin temizliklerini yaparken, Bahçeşehir bölgesinde de cadde ve sokak temizliği gerçekleştiriliyor. Ayrıca, parkların temizlikleri de düzenli olarak devam ediyor.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Düzce Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, şehrin genelinde temizlik ve estetik görünüm için bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Oluşturulan ekipler, şehir merkezinin yanı sıra Bahçeşehir ve mücavir alanlardaki mahallelerde de temizlik faaliyetlerine devam etmektedir. Özellikle Spor Sokak ve Gaziantep Caddesi üzerinde yer alan çöp konteynerlerinin kazan altı temizlikleri rutin olarak gerçekleştiriliyor. Bu çalışmalar esnasında aynı zamanda yer temizliği ve çöp toplama işlemleri de aksatılmadan yürütülmektedir.
Bahçeşehir bölgesinde, Güzelbahçe, Esentepe ve Yeşiltepe mahallelerinde cadde ve sokak temizliği yapan ekipler, cami temizliklerine de önem veriyor. Örneğin, Güzelbahçe Mahallesi'nde bulunan Tevhid Camii’nin temizlik çalışmaları tamamlanmış durumda. Ayrıca, şehir merkezinde vatandaşların yoğun olarak kullandığı Millet Bahçesi ve 15 Temmuz Parkı'nın temizlikleri de düzenli bir şekilde sürdürülüyor. Kuyumcuzade Bulvarı, Ela Bahriye Oral Bulvarı ve Fevzi Çakmak Mahallesi genelindeki temizlik işlemleri de devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü, 63 mahallede yürüttüğü çalışmalar sırasında parkların temizliğini de ihmal etmiyor. Akınlar ve Fatih Mahalle parkları ile Çamköy parkları, çocuklar ve vatandaşların sağlıklı bir şekilde kullanabilmesi için temiz tutulmaktadır.