Spor »

İstanbul'da A Milli Futbol Takımı Romanya İle Oynayacağı Maçın Hazırlıklarını Tamamladı

A Milli Futbol Takımı, 2026 FIFA Dünya Kupası play-off yarı finalinde yarın İstanbul'da Romanya ile karşılaşacak. Takım, maç öncesi hazırlıklarını tamamladı.

A Milli Takım, hazırlıkları TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde gerçekleştirdi. Antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık olarak ısınma hareketleriyle başladı ve ardından pas ile top kapma çalışmalarıyla devam edildi. Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise Romanya maçının taktiği üzerinde çalıştığı öğrenildi.

Antrenmanda Zeki Çelik bireysel antrenman yaparken, Merih Demiral'ın tedavisine devam edildi. Takımın antrenmanını TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve TFF Başkan Vekili Mecnun Otyakmaz da takip etti.

Antrenman öncesinde Başkan Hacıosmanoğlu, teknik direktör Montella ile bir süre sohbet ederek maç hakkında bilgi alışverişinde bulundu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.